Get In Touch
Gamle Forusveien 20 4033 Stavanger
alex@feelin.no
+47 46 415 415
Back
Branding

Wild Bull

Bakgrunn:

WildBull er et spansk streetfood- og cateringkonsept som ønsket å gjøre et sterkt inntrykk før sin offisielle åpning. Med en unik tilnærming til matlaging og presentasjon, trengte de en markedsføringsstrategi som kunne formidle deres identitet og kreativitet.

Vår Rolle:

Vi tok en helhetlig tilnærming til WildBull sin merkevarebygging og markedsføringsbehov. Fra produksjon av video og animasjon til skapelsen av illustrasjoner, vi dekket et bredt spekter av tjenester for å maksimere synlighet og engasjement.

Prosjektmål:

Video og Animasjon
– Vi produserte en serie reklamefilmer som ikke bare introduserte merkevaren, men også skapte forventning og engasjement før den offisielle åpningen.

Visuell Identitet
– Utviklet skreddersydde illustrasjoner som ble inkorporert i ulike aspekter av merkevaren, inkludert meny, logo, sosiale medier, emballasje og burgerpapir.

Sosiale Medier (SoMe) Annonsering
– Skapte målrettede SoMe Ads som utnyttet den visuelle identiteten for å trekke oppmerksomhet og forsterke merkevaren.

Engasjement og Synlighet
– Målet var å bygge en sterk initial tilstedeværelse som kunne resonere med målgruppen, skape buzz og oppfordre til besøk etter åpningen.

Ved å kombinere disse elementene, har vi bidratt til å posisjonere WildBull som et spennende og innovativt alternativ i streetfood- og cateringmarkedet. Vi er stolte over å ha vært en del av deres suksessfulle lansering.

Task

Utvikle grafisk identitet som gjenkjennes både digitalt (SoMe) og offline.

  • Client

    Wild Bull

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy