Get In Touch
Gamle Forusveien 20 4033 Stavanger
alex@feelin.no
+47 46 415 415

Vi utarbeider strategier,
design & utvikling
for å skape verdifull
kommunikasjon.

Kreativ studio med art & teknologi.

01.

Web & App utvikling

Skap visuelt imponerende og svært funksjonelle nettsteder skreddersydd for dine forretningsbehov. Ved å benytte de nyeste teknologiene innen web og App utvikling, sørger vi for sømløse brukeropplevelser og responsive design som fanger publikums oppmerksomhet.

03.

Sosiale medier

Utnytt kraften fra sosiale medier med våre omfattende styringstjenester. Fra innholdsoppretting og planlegging til publikumsengasjement og analyser, kuraterer vi din online identitet på tvers av plattformer, og skaper meningsfulle forbindelser med din målgruppe.

05.

Visuell identitet

Definer og hev din merkevare med våre omfattende merkevaretjenester. Fra logodesign og merkevarestrategi til konsekvent budskap på alle kanaler, hjelper vi med å etablere en sterk og minneverdig merkevareidentitet som treffer ditt publikum og skiller deg ut fra konkurransen.

02.

Search Engine Optimization
(SEO)

Hev din online tilstedeværelse med våre SEO-tjenester. Gjennom strategisk optimalisering av søkeord, forbedring av innhold og bygging av tilbakekoblinger, hjelper vi deg med å klatre på søkerangeringene og øke organisk trafikk til nettstedet ditt.

04.

Reels & Foto

Fra dynamiske Reels som forteller historier til fortryllende fotografier som fanger essensen, leverer vi kortfattede og kraftfulle produksjoner som skiller seg ut i mengden. La oss hjelpe deg med å skape visuelle mesterverk som setter et varig inntrykk!

06.

E-commerce

Revolutioner din nettbutikk med våre skreddersydde e-handelsløsninger. Fra intuitive brukergrensesnitt til sikre betalingsløsninger tilbyr vi helhetlige e-handelsutviklingstjenester som forbedrer kjøpsopplevelsen for kundene dine og øker konverteringene.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy