Get In Touch
Gamle Forusveien 20 4033 Stavanger
alex@feelin.no
+47 46 415 415
Back

Mente

Bakgrunn:

Mente Hair Design er en nyetablert frisørsalong som ønsket å sette en solid fotavtrykk i markedet fra begynnelsen. Med et fokus på kvalitetstjenester innen hårpleie, var det viktig for dem å ha en sterk visuell identitet som kunne reflektere deres engasjement for kvalitet.

Vår Rolle:

Som den første delen av salongens startfase, bidro vi med alle aspekter av merkevarebygging unntatt nettsidedesign. Dette inkluderte utforming av navn, logo, profilering, visittkort og valg av fargepalett, i tillegg til å styrke deres tilstedeværelse på sosiale medier.

 

Navn og Logo

– Vi utformet navnet “Mente Hair Design” og skapte en logo som kombinerer eleganse og kvalitet, fungerende som hjørnesteinen i salongens visuelle identitet.

Profilering og Visittkort

– Vi utviklet en konsistent visuell profil og designet profesjonelle visittkort som gjenspeiler salongens kvalitetsfokus.

Fargepalett

– Vi hjalp med å velge en fargepalett for salongen som ikke bare stemmer overens med deres visuelle identitet, men også forsterker kundenes opplevelse.

Fotografi og Sosiale Medier (SoMe)

Vi produserte høykvalitetsbilder og implementerte en SoMe-strategi for å forbedre salongens synlighet og engasjement i den digitale sfæren.

Vår helhetlige tilnærming i startfasen har lagt grunnlaget for en sterk og konsistent merkeidentitet for Mente Hair Design, som står i samsvar med deres fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Task

Målet er å utvikle en helhetlig visuell profil for en ny frisørsalong i Sandes sentrum.

  • Client

    Mente

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy