Get In Touch
Gamle Forusveien 20 4033 Stavanger
alex@feelin.no
+47 46 415 415
Back

Norwegian SpaBad

Bakgrunn:

Norwegian SpaBad, grunnlagt av Kjell Christensen og lokalisert i Sandefjord, har spesialisert seg på utvikling og produksjon av Hurricane Massasjebad. Med en sterk tilstedeværelse i det norske og skandinaviske markedet, er selskapet nå klar for å ekspandere globalt.

Vår Rolle:

Vi har hjulpet Norwegian SpaBad i denne spennende overgangsfasen ved å fornye selskapets visuelle identitet og online tilstedeværelse. Vårt arbeid inkluderte utvikling av en ny visuell profil, 3D-bilder, nettside, og logo, alle designet for å reflektere selskapets fokus på velvære og luksus.

Prosjektmål:

Vårt overordnede mål er å posisjonere Norwegian SpaBad som et luksusmerke innen velvære, ikke bare i Skandinavia, men også på internasjonalt nivå. For å oppnå dette har vi satt følgende spesifikke mål:

Ny visuell identitet
– Utvikle en moderne og luksuriøs visuell profil som kan appellere til internasjonale markeder.

Digital tilstedeværelse
– Lansere en ny, brukervennlig nettside med integrerte 3D-bilder for å gi potensielle kunder en virtuell opplevelse av produktene.

Vi ser frem til å være en del av Norwegian SpaBad’s vekstreise og åpne dørene til velvære for kunder rundt om i verden i 2024.

Task

Vårt overordnede mål er å posisjonere Norwegian SpaBad som et luksusmerke innen velvære, ikke bare i Skandinavia, men også på internasjonalt nivå.For å oppnå dette har vi satt følgende spesifikke mål

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy