Get In Touch
Gamle Forusveien 20 4033 Stavanger
alex@feelin.no
+47 46 415 415
E-Commerce November 16, 2020

Funky Dress

FunkyDress – gjør skibakken til en moterunway

I et marked hvor funksjonalitet ofte trumfer stil, så vi en mulighet til å kombinere begge. FunkyDress ble til som en nettbutikk dedikert til å bringe farge og personlighet til skibakken med våre unikt designede skidresser.

Skape en nettbutikk som reflekterer FunkyDress’ lekne essens og appellere til skientusiaster som ønsker å uttrykke sin individuelle stil.

Løsning:

  • Navneutvikling: Vi brainstormet og valgte et navn som fanger oppmerksomheten og reflekterer merkets personlighet – FunkyDress.
  • Nettbutikkoppsett: Design og utvikling av en e-handelsplattform som er like brukervennlig som den er visuelt tiltalende, med intuitiv navigasjon og en sikker kjøpsprosess.
  • Sosial Media Markedsføring: Implementering av en dynamisk sosial media strategi for å bygge merkevarebevissthet og engasjere med målgruppen der de er mest aktive.

Resultat: En levende og engasjerende nettbutikk som ikke bare skiller seg ut i skibakken, men også i det digitale landskapet. Med en økende følgerbase på sosiale medier og en sterk kundetilstrømming, er FunkyDress på vei til å bli et ikonisk merke innen skiverdenen.

Klientens Ord: “FunkyDress-teamet har vært en uvurderlig partner i å realisere vår visjon om en nettbutikk. Deres kreative tilnærming til branding og deres kunnskap innen digital markedsføring har satt oss på kartet som det go-to merket for stilfulle skidresser.” – Grunnleggeren av FunkyDress

What we do

Stylish visual support
on any devices.

Let your design a team of creatives who are excited about unique ideas and help digital and fin-tech companies. But structure were from the funny the century rather.

Back

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy