Get In Touch
Gamle Forusveien 20 4033 Stavanger
alex@feelin.no
+47 46 415 415

Sapiens Velvære

Sapiens Velvære – fra konsept til realitet

Vi er stolte av å presentere vår siste fullstendige merkevaretransformasjon for Sapiens Velvære – en helhetlig tilnærming som inkorporerer nettsideutvikling, merkenavn, digital identitet, interiørdesign, og profilering.

Sapiens Velvære trengte en komplett merkevarestrategi som ikke bare skilte dem ut i et konkurransedyktig marked, men som også reflekterte deres unike tilnærming til skjønnhet og velvære.

Vårt arbeid bestod av følgende nøkkelelementer:

  • Navnevalg: Vi utviklet et fengende og minneverdig navn som resonerer med merkets kjerneverdier og appellerer til målgruppen.
  • Digital Identitet: Skapelsen av en unik visuell identitet som kommuniserer merkets filosofi og engasjement for kvalitet.
  • Nettsideutvikling: En brukervennlig nettside med en intuitiv bookingfunksjon, som viser frem deres tjenester og produkter.
  • Interiørdesign: En estetisk og funksjonell salongdesign som forsterker kundeopplevelsen og merkets visjon.
  • Profilering: Strategisk utviklet profilering som sikrer gjenkjennelse og konsistens på tvers av alle kundekontaktpunkter.

Resultatet: Et sømløst og stilfullt merkevarebilde som resonnerer med kundens verdier og tiltrekker seg målgruppen. En økning i online bestillinger og en styrket markedsposisjon er vitnesbyrd om prosjektets suksess.

“Feelin’s innsats og kreativitet har vært avgjørende for å skape vår visuelle identitet og digitale tilstedeværelse. Deres forståelse for våre behov og oppmerksomhet på detaljer har resultert i en merkevare vi er stolte av.” – Eiere av Sapiens Velvære

 

What we do

Stylish visual support
on any devices.

Let your design a team of creatives who are excited about unique ideas and help digital and fin-tech companies. But structure were from the funny the century rather.

Back

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy